Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaman: 'Sahada kaos futbolu var'

/ Kaynak: İHA
Kocaman: 'Sahada kaos futbolu var'

SPOR Haberleri  / İHA

orku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Medicana Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada sahada kaos futbolu oynandığını belirtti

Medicana Sivasspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ”Maçtan önce 1 puana itiraz etmezdik. Çok kaliteli bir oyun ortaya koyduğumuzu söylemem yanlış olur. Ama mücadele için oyuncular gerekeni yaptılar. İlk 15-20 dakikada sanki oyunun kontrolünü alacak gibiydik. Sivasspor geniş alanda bize fırsatlar sunuyordu. Nispeten bu konuda biraz daha başarılıydık. Fakat 20-25'ten sonra basit top kayıpları Sivasspor'u oyunun içine çekti. İkinci yarıdan itibaren tamamen oyun Sivasspor'un lehine döndü. Oyuncu değişiklikleri sonrası çok daha baskılı oldu Sivasspor. Genellikle oyun bizim sahamızda geçti. İkinci ve üçüncü bölgede topu iyi kontrol edemedik. Oyuncu atıldıktan sonra nispeten oyunu kontrole aldık ve ataklarımız vardı. Sivasspor'un çok istediği bir maçta alınan sonuç bizim açımızdan iyi” dedi.
"EVVELKİ SEZONLARA GÖRE LİGİN KALİTESİ BİRAZ DAHA ARTMAYA ADAY GÖZÜKÜYOR"
Hava sıcaklığı ve saha çimlerinin uzun ve kuru olmasının futbolu olumsuz etkilediğini ifade eden Aykut Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hem havanın kuru olması, hem de sahanın kuru olması ve çimlerin uzunluğu oyunun akışını etkileyen şeyler. Çimler çok uzundu. Maçtan evvel böyle bir şey olacağını tahmin etmiştik. Sulanmasını istedik. Rakip takıma da ilettik ama olmadı. İkinci yarı başında sulama yapıldı. Topun akışı biraz daha hızlı olabilirdi. Havanın sıcaklığı ve çim uzunluğu akışkanlığı etkiledi."
Ligin bu sene geçen yıllara oranla biraz daha iyi olduğunu belirten Aykut Kocaman, "Genel olarak geçen sene ve evvelki sezonlara göre ligin kalitesi sanki biraz daha artmaya aday gözüküyor. Bizim ligimiz daha çok bozma ligi olduğu için çok fazla iyi oyun olmuyor. Sadece mücadeleden bahsediyoruz. Bizim hayatımız kaos, sahada da kaos var" ifadelerini kullandı.
Kocaman, Sergen Yalçın'ın Torku Konyaspor'un tehlike oluşturmadığı yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine, ”Sergen hocanın sözlerine cevap vermek istemiyorum” karşılığını verdi. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...