Arda Turan'a kötü haber!

Arda Turan'a kötü haber!

SPOR Haberleri

FIFA'dan Barcelona'ya gelen mektupta, Arda Turan ve Aleix Vidal'in 4 Ocak'tan önce hiçbir koşulda oynayamayacağının vurgulandığı iddia edildi.

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde Roma maçında kaybettiği futbolcusu Rafinha'nın şokunu yaşamaya devam ediyor. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun yokluğunda Katalan ekibi Arda Turan seçeneğini masaya yatırmıştı. Transfer yasağı nedeniyle yıldız futbolcuyu Ocak ayına kadar oynatamayacak olan Barça, İspanya Federasyonu'nun sakatlık hallerinde imtiyaz tanıyan yönetmeliği gereği Arda'yı bu tarihten önce oynatmak için umutlanmıştı.


skorer'de yer alan habere göre, Barcelona'nın Arda Turan umutları erken söndü. Çünkü FIFA'nın üç ay önce kulübe yeni oyuncularla ilgili bir mektup geçtiği ve burada konunun tüm açıklığıyla dile getirildiği ortaya çıktı. Rafinha'nın sakatlanması gibi beklenmedik durumların da göz önünde bulundurularak yazıldığı belirtilen bildirimde tüm soruların cevapları olduğuna dikkat çekildi.


Arda ve Vidal için kesin karar
FIFA'nın bildiriminde ne olursa olsun hiçbir durumda yeni oyuncuların belirlenen tarihten önce oynayamayacaklarının ısrarla altının çizildiği vurgulandı. Arda Turan ve Aleix Vidal için belirlenen tarihin 4 Ocak olduğu ve buna riayet edilmesinin kaçınılmaz olduğu kaydedildi. Bu yüzden kulübün FIFA nezdinde ileri girişimlerde bulunarak, zaten arasının pek iyi olmadığı dünya futbolunun patronlarıyla arasını daha fazla açmak istemediği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...