Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş: Çok bulup, az atıyoruz!

Güneş: Çok bulup, az atıyoruz!

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği maçı öncesi oyuncularına şut emri veren tecrübeli hoca, “Girdiğimiz pozisyonlarla attığımız gol sayısı arasında uçurum var” dedi

Hüseyin EROĞUL
Başakşehir ve Skenderbeu maçlarının ardından yaptığı açıklamalarda çok sayıda pozisyona girmelerine rağmen az sayıda gol attıklarından şikayetçi olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularına 'vur' emri verdi. Ligin en çok gol atan takımı olmalarına rağmen yine de memnun olmadığını dile getiren Güneş'in, “Girdiğimiz pozisyonlarla arttığımız goller arasında uçurum var. Daha fazlasını yapabilecek kapasitedeyiz. Galip gelmek önemli ama farklı galibiyetler herkese daha çok moral verir” diye konuştuğu öğrenildi. Bu sezon kanat organizasyonları üzerinde hassasiyetle çalışan ancak defansın her iki kenarında oynayan bek oyuncularından yeterli verimi alamayan Güneş, Ankara'da oynanacak mücadele öncesi Dusko Tosic ve Andreas Beck ikilisi üzerinde durdu. Bek oyuncularının hücuma yeteri kadar katkı sağlayamaması ve Başakşehir maçında isabetli ortalarının bulunmaması üzerine harekete geçen tecrübeli hoca, iki isimden hücumda daha aktif olmalarını istedi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...