Medicana Sivasspor'da puan kayıpları sürüyor

/ Kaynak: AA
Medicana Sivasspor'da puan kayıpları sürüyor

SPOR Haberleri  / AA

Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kalan ve henüz galibiyetle tanışamayan Medicana Sivasspor'un puan kaybı 11'e ulaştı.

Lige kötü başlayan ve geride kalan haftalarda galibiyet sevinci  yaşayamayan kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon çıktığı 5 maçın 4'ünden beraberlikle  ayrıldı.  
Sezona iç sahada Galatasaray karşısında alınan 2-2'lik beraberlikle  başlayan kırmızı-beyazlılar, ikinci haftada deplasmanda Eskişehirspor'a 4-2  yenilmekten kurtulamadı. Üçüncü hafta sahasında Osmanlıspor ile dördüncü hafta  Çaykur Rizespor deplasmanında 1-1 berabere kalan "Yiğidolar", beşinci haftada ise  dün Torku Konyaspor ile iç sahada 0-0 berabere kalarak, 3 puan hasretini  sonlandıramadı.  
Ligde bu sezon çıktığı 5 maçtan, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle  ayrılarak 4 puan toplayabilen Medicana Sivasspor, galibiyet sevinci yaşayamadığı  bu karşılaşmalarda 11 puan kaybetti. 
 
Ligde 10 maçtır kazanamıyor  
Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri  Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın  ardından çıktığı 10 lig maçında da 3 puan alamadı. 
Kayseri Erciyesspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe, Medipol  Başakşehir, Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor'a yenilen kırmızı-beyazlılar,  Kasımpaşa, Trabzonspor, Galatasaray, Osmanlıspor, Çaykur Rizespor ve Torku  Konyaspor ile berabere kaldı. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...