HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eurobasket 2017'nin ev sahibi belli oluyor

Kaynak: İHA
Eurobasket 2017'nin ev sahibi belli oluyor

SPOR Haberleri  / İHA

2017 yılında düzenlenecek Avrupa Basketbol Şampiyonası ev sahipliği için adaylık süreci 1 Ekim'de başlayacak, 2 Kasım'da sona erecek.

FIBA Avrupa Başkanı ve TBF Onursal Başkanı Turgay Demirel ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, FIBA Avrupa Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı. Toplantıda 2017 yılında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası ile ilgili adaylık süreci konuşuldu. 
1 Ekim'de başlayacak olan süreçte adaylık belgelerinin 2 Kasım'a kadar teslim edilmesi gerekiyor. Kasım ayı içerisinde FIBA Avrupa Değerlendirme Komisyonları, adayları ziyaret edecek ve 11-12 Aralık tarihinde gerçekleşecek FIBA Avrupa Yönetim Kurulu Toplantısı'nda bu komisyonlar raporlarını yönetim kuruluna sunacak. 
2017 Avrupa Şampiyonası yarışma takviminde, grup türünde bir dinlenme günü eklenecek, grup türü ve final türü ile arasına bir dinlenme günü daha eklenecek. EuroBasket 2015 gibi federasyonlar bütün organizasyon, bir grup veya final bölümüne ev sahipliği yapmak için başvurabilecek. 
Öte yandan FIBA Avrupa Başkanı ve TBF Onursal Başkanı Turgay Demirel, bu sene ev sahipliği yapan dört federasyona da teşekkür etti. Demirel, özellikle finali düzenleyen Fransız Basketbol Federasyonu'na ayrıca teşekkürlerini sundu.
20 Eylül Pazar günü TSİ 13.30'da FIBA Avrupa Başkanı ve TBF Onursal Başkanı Turgay Demirel ve FIBA Avrupa Genel Sekreteri Kamil Novak, Pierre Mauroy Stadı'nda 2015 Avrupa Şampiyonası'nı özetleyen bir basın toplantısına katılacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...