Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda'dan sonra Avrupa'yı sarsacak bir transfer daha

Arda'dan sonra Avrupa'yı sarsacak bir transfer daha

SPOR Haberleri

Allegri'nin talimatıyla harekete geçen Juventus kurmayları, bu akşamki Dortmund maçında Hakan Çalhanoğlu'nu izleyecekler.

Arda Turan'dan sonra bir diğer Türk futbolcu Hakan Çalhanoğlu da, Avrupa'yı sarsacak bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Real Madrid'in yaz transfer döneminin son gününde kulübü Bayer Leverkusen'den istediği ancak ret yanıtı aldığı genç yıldıza Çizme'nin dev ekibi Juventus da talip oldu.




İtalyan basınındaki haberlere göre Torino ekibi, Çalhanoğlu'nu izletmek üzere scout ekiplerini Leverkusen maçına gönderdi. Takımda yaratıcı bir oyuncunun eksikliğini hisseden teknik direktör Max Allegri'nin, 21 yaşındaki oyuncunun izlenmesi için kurmaylarına talimat verdiği belirtildi.


Bundesliga'da bu akşam oynanacak Borussia Dortmund-Bayer Leverkusen karşılaşmasında Juve scoutlarının hazır bulunacağına dikkat çekildi. Bu sezon şu ana kadar ligde 1, kupada 1 ve Şampiyonlar Ligi'nde 3 olmak üzere 5 gole imzasını atan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde 1 de asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine seçilen Hakan'ın kulübüyle 2019'a kadar kontratı bulunuyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...