Trabzonspor camiasının Cüneyt Çakır isyanı giderek büyüyor

Trabzonspor camiasının Cüneyt Çakır isyanı giderek büyüyor

SPOR Haberleri

Sürmen, TFF'ye çatarak "Sabrımızı test etmek kimsenin haddine değildir" dedi

Trabzonspor'da Galatasaray mağlubiyetinin şoku yaşanıyor.  İki topu direkten dönen, üstün oynadığı maçtan Onur'un hatalı yediği bir golle mağlup olan bordo mavililerde, yenilginin faturası ise hakem Cüneyt Çakır'a kesildi. Başta Trabzon yerel medyası olmak üzere bordo-mavili camia Denayer'in ceza sahasında topu eliyle kestiği pozisyonda 'devam' kararı veren Çakır'ı yerden yere vurdu. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, "Bu penaltı değilse başka nasıl penaltı olacak? Kararlarında tutarlılık yok. Dünya Kupası'ndaki performansı yoktu. Bir takımın kaderiyle oynadı " derken, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan Twitter hesabından paylaştığı mesajlarla Çakır'a tepki gösterdi. Aslan, "Büyük unvanlı CÇ'nin düşük kaliteli yönetimi Trabzonspor'un hakkını gasp etti. Yazık, çok yazık. Ey CÇ, kol ve eli yana açarak topu kesmek penaltı değilse nedir? Bakalım bundan sonra hangi hentbola penaltı çalacaksın'' ifadelerini kullandı.
Kaç numara gözlük istersin?
Trabzon'da yayınlanan yerel gazeteler de, hakem Cüneyt Çakır'ı manşete taşıdı. İlkhaber gazetesi, "Çakır çarptı", Karadeniz, "Trabzon'a kör kurşun'', Günebakış, ''Trabzon'a Çakır engeli. Nedir senden çektiğimiz?'' başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu. Kuzey Ekspres, ''Aslan Çakırkeyif" manşetini atarken "Gözüne girsin o kol!" ifadelerini kullandı. Son Nokta ise Cüneyt Çakır'a fotomontajla gözlük takılmış bir fotoğrafını yayınlayıp "Bu penaltıyı vermeyen hakeme gözlük gerek. Cüneyt Hoca, kaç numara istersin?" ifadeleriyle Çakır'a yüklendi. En sert tepki ise Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'den geldi. Sürmen yaptığı yazılı açıklamada "TFF ahbap çavuş ilişkilerine meyilli hakemlerden ve yöneticilerinden futbolumuzu arındırmak zorundadır. Trabzonspor camiasının sabrını hiç kimsenin test etme hakkı da, haddi de değildir. Trabzonspor'un haklarını koruyacağını spor camiası çok iyi bilir ve bilmelidir de" ifadelerini kullandı. 
Trabzonspor camiasının Cüneyt Çakır isyanı giderek büyüyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...