Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor küme düştüğü sezonu hatırlatıyor

/ Kaynak: İHA
Bursaspor küme düştüğü sezonu hatırlatıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yaşarken, küme düştüğü 2003-2004 sezonuna benzer grafik çizmesi dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında dün Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe'ye konuk olan yeşil-beyazlılar, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Geride kalan 5 hafta da 4'üncü mağlubiyetini alan Timsah, lig tarihindeki en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Ligde yalnızca 4. hafta da Bursa Atatürk Stadyumu'nda karşılaştığı Gençlerbirliği müsabakasından 3 puanla ayrılan Bursaspor, küme düştüğü 2003-2004 sezonundan bu yana ilk kez en az puan topladığı ilk 5 hafta performansı sergiledi.


KÜME DÜŞTÜĞÜ SEZONA BENZER İSTATİSTİKLER
Yeşil-beyazlılar, küme düştüğü 2003-2004 sezonunun ilk 5 haftasında galibiyetle tanışamazken, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek hanesine yalnızca 3 puan yazdırabilmişti. Rakip fileleri yalnızca 2 kez havalandıran Bursaspor, kalesinde ise 5 gol görmüştü. O sezonun ardından ilk kez en kötü ilk 5 hafta performansını yaşayan 'Timsah', Trabzonspor mağlubiyeti ile başladığı 2015-2016 sezonunun geride kalan 5 haftasında benzer istatistikler elde etti.


5 HAFTADA 3 PUAN
Lige Trabzon'da aldığı 1-0'lık mağlubiyetle başlayan Ertuğrul Sağlam'ın öğrencileri, 2. hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Gaziantepspor'a aynı skorla mağlup oldu. 3. hafta da Medipol Başakşehir deplasmanına çıkan yeşil-beyazlı ekip, mücadeleden 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Ligin 4. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Bursaspor, rakibini 3-2'lik skorla mağlup ederek, ligdeki ilk galibiyetini aldı. 5. hafta da ise dün Fenerbahçe'ye konuk olan Bursa ekibi, Nani ve Van Persie'nin gollerine engel olamayarak müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...