Kartalspor tesislerine silahlı saldırı

Kartalspor tesislerine silahlı saldırı

SPOR Haberleri

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kartalspor'un tesislerine silahlı saldırı yapıldı.

Kartalspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda  Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile oynanacak maçın hazırlıklarına başlamak için dün  tesislerde toplanan oyuncuların antrenman öncesinde kulüp başkanı Binali Aydın'ın  isteği doğrultusunda bir toplantı gerçekleştirdiği bildirildi.
Oyuncuların toplantıdan ayrılıp antrenmana indiği sırada kimliği  belirsiz kişi veya kişiler tarafından toplantı salonuna ateş edildiği kaydedilen  açıklamada, "Saldırı esnasında toplantı odasında kimsenin olmaması kulübümüz  adına olayın en sevindirici kısmıdır. Olay yeri inceleme ekipleri, tesislerde  inceleme yapmış ve olay emniyet güçleri tarafından araştırılmaya başlanmıştır.  Kartalspor Kulübü olarak bu çirkin saldırıyı kınıyor saldırıyı  gerçekleştirenlerin emniyet güçleri tarafından bir an önce yakalanmasını  diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...