Trabzonspor Marin'in bonservisini alıyor!

Trabzonspor Marin'in bonservisini alıyor!

SPOR Haberleri

Bordo-mavili yönetim kısa sürede kendini ispatlayan Alman futbolcu için elini çabuk tutacak.

Trabzonspor'un kiralık olarak kadrosuna kattığı Marko Marin, yönetimi ve taraftar kendine hayran bıraktı. Şanssız şekilde kaybedilen Galatasaray maçında sahanın en iyilerinden biri olan 26 yaşındaki Alman futbolcu kendini ispatladı. Türkiye'de yeni bir başlangıç yapmak isteyen ve kısa sürede şehre alışan Marin'in tapusu alınacak. Yönetim bu konuda elini çabuk tutuyoru. Sezon sonu beklenmeden devre arasında operasyon gerçekleştirilecek.
 
Hurma: Marin'i 10 milyon euronun üstüne satarız
 
Yapılan anlaşma gereği satın alma opsiyonu 4 milyon euro olan Marin için şimdi hem teknik heyet hem de yönetim şimdiden kararını verdi. Sportif direktör Süleyman Hurma'nın da Marin'in henüz 26 yaşında olduğunu belirttiği ve bu şekilde devam etmesi halinde birkaç sene sonra 10 milyon euronun üstünde satılabileceğini söylediği öğrenildi. İlk olarak Chelsea ile pazarlık yapacak olan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, İngilizler sıcak bakmazsa 4 milyon euroluk opsiyonu kullanıp işi bitirecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...