Keylor Navas'ın 1 dakikada kaderi değişti!

Keylor Navas'ın 1 dakikada kaderi değişti!

SPOR Haberleri

Keylor Navas, Iker Casillas'ın Porto'ya transfer olması, David de Gea transferinin de gerçekleşmemesi üzerine kendisini 1. kaleci olarak buldu.

Rafael Benitez yönetiminde, takımın artan savunma disiplininin de etkisiyle, 5 maçtır kalesinde gol görmeyen Navas, Miguel Angel'in, 1975-76 sezonu başındaki 4 maçlık gol yememe rekorunu eline geçirdi. 450 dakikadır gol yemeyen Navas, Athletic Bilbao ile oynanacak maçta 11 dakika daha dakika daha gol yemezse, 460 dakika ile en uzun süre gol yememe rekorunu elinde tutan Iker Casillas'ı da geride bırakacak.
Kosta Rikalı kaleci, Manchester United ile Real Madrid arasında evrak krizi yaşanmasa, aslında bugün takımda olmayacaktı. Real yönetimi, 2 dakika evrakların geç gelmesi nedeniyle De Gea'yı transfer edemeyince, kale de Navas'a kaldı. O günü hala unutamadığını söyleyen Navas, takımda kaldığını öğrendiğinde gözyaşlarına hakim olmadığını belirtti. Real Madrid'den ayrılmayı hiç bir zaman istemediğini dile getiren navas, şansın da yardımıyla kalıp; kendisini gösterdiği için çok mutlu olduğunu ifade etti. (NTV Spor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...