Litvanyalı basketbolculara büyük onur

/ Kaynak: AA
Litvanyalı basketbolculara büyük onur

SPOR Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Grybauskaite, EuroBasket 2015'te gümüş madalya kazanan Litvanya Milli Takımı'na devlet ödülleri dağıttı.

Litvanya Cumhurbaşkanı Dalia Grybauskaite, 2015 Avrupa  Basketbol Şampiyonası'nda (EuroBasket 2015) gümüş madalya kazanan Litvanya Milli  Takımı'nı devlet ödülleri ile onurlandırdı.
 
Başkent Vilnius'taki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda takım kabilesini  kabul eden Cumhurbaşkanı Grybauskaite, basketbolcularla sohbet etti.
 
Litvanya Cumhurbaşkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan  açıklamada, gümüş madalya kazanan basketbolcuların çok önemli bir başarıya imza  attığını vurgulayan Grybauskaite, "İnanılmaz bir zaferdi. Birlikte çalışınca  Litvanya kazanmasını çok iyi bilen bir ekip haline geliyor. Birbirinize yardım  ederek ve azmederek Avrupa ikincisi oldunuz. Zaferleriniz, tüm Litvanya'ya ilham  veriyor. Olimpiyatlarda da başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.
 
Konuşmanın ardından Cumhurbaşkanı Grybauskaite, basketbolculara ve  teknik heyete devlet ödülleri dağıttı. Oyuncular ise Grybauskaite'ye  imzaladıkları basketbol topu ve atkıyı hediye etti. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...