Hani verdiğin sözler!

Hani verdiğin sözler!

SPOR Haberleri

Liderlik koltuğunda yer alsa da oynadığı futbolla taraftarlarını mutlu edemeyen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira tartışılmaya devam ediyor.

Ligde 5 maçta 13 puanla liderlik koltuğunda yer alsa da oynadığı futbolla taraftarlarını mutlu edemeyen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira tartışılmaya devam ediyor. Portekizli teknik adam, sözleri ile icraatlarının örtüşmemesiyle dikkati çekiyor. İşte Pereira'yı 5 haftada hedef haline getiren sözleri…
1- “Goller atacağız” 
Sarı-lacivertli takıma imza attığı gün basın toplantısında “Hücum oynayan bir takım olacağız ve goller atacağız” ifadelerini kullanan Pereira'nın bu sözlerine karşın Fenerbahçe geride kalan 5 haftada attığı 8 golle Beşiktaş'tan 5, altıncı sırada bulunan Antalyaspor'dan ise 2 gol daha az atmış durumda. Takımın 1-0'lık skoru koruma düşüncesiyle savunma ağırlıklı oynaması taraftarları kızdırmaya başladı. 
2- “1 ay sonra farklı olurdu” 
F.Bahçe'nin Shakhtar'a 3-0 yenilerek Devler Ligi rüyasını bir başka bahara bırakmasının ardından Lviv'de “Bu maçı bir ay sonra oynasaydık daha farklı olurdu” ifadelerini kullanan Pereira, 41 gün sonrasında oynanan Molde karşılaşmasında üstelik de Kadıköy'de 3 gollü yenilgi yaşadı.
3- “Agresif olacağız” 
Yine imza töreninde yaptığı açıklamada agresif bir takım oluşturacağını belirten Pereira'nın bu sözlerine karşın F.Bahçe farklı bir kimlikle sahada yer alıyor. Sarı-lacivertliler skor dezavantajı yaşadığı Shakhtar maçında 3, Molde maçında ise 12 dakikada 2 gol yiyerek tabiri caizse dağıldı.
4- 'Kazanmayı biliyor' denmişti
F.Bahçe'nin Sportif Direktörü Terraneo, Pereira tercihini “Genç, başarı isteyen ve kazanmayı bilen bir hoca” sözleriyle özetlerken, Portekizli teknik adamın şampiyonluk yaşadığı Porto (Pereira ayrılana dek son 11 sezonda 9 şampiyonluk) ve Olimpiakos'un (Pereira ayrılana dek son 17 sezonda 15 şampiyonluk) zaten liglerini domine eden takımlar olması dikkat çekiyor. Son 17 sezonunda 15 şampiyonluğu bulunan Olimpiakos'ta güzel futbol oynatmadığı gerekçesiyle kulüp başkanı Marikanis ile karşı karşıya gelen Pereira, Porto'da yaşadığı iki şampiyonluk sonrasında da Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Ahli'nin başına geçmiş ve üst düzey bir kulübün ardından yaptığı bu tercih futbol kamuoyunda şaşkınlığa neden olmuştu.       > Uğur AKTAN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...