Vitor Pereira'dan rakiplerine ağır sözler!

Vitor Pereira'dan rakiplerine ağır sözler!

SPOR Haberleri

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 'Fenerbahçe iyi oynamıyor' sözlerine, ezeli rakipleriyle kıyas yaparak yanıtladı.

"Takım iyi oynamıyor" şeklindeki eleştirileri kesinlikle kabul etmiyorum. Daha beşinci haftadayız ve 'Harika oynuyorlar' denilen Beşiktaş'a 3 puan Son şampiyon G.Saray'a ise 5 puan fark attım. Rakiplerimiz nal topluyor
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, sportif direktör Terraneo ile yaptığı durum değerlendirmesinde çarpıcı ifadeler kullandı. Sohbet havasında geçen görüşmede, Pereira ilk olarak "F.Bahçe iyi oynamıyor" şeklindeki eleştirilerden rahatsızlığını dile getirdi. Portekizli çalıştırıcı "Ligin yenilmeyen iki takımından biri benim takımım. Daha 5'inci haftada 'oyunu harika' dedikleri Beşiktaş'a 3 puan, son şampiyon G.Saray'a 5 puan fark attım. Rakiplerimiz arkamızdan nal topluyor. Hem de bunları yepyeni bir takımla, birbirini tanımayan futbolcularla yaptım. Daha ne istiyorlar!" dedi. 
 
Diğer yandan Pereira-Terraneo görüşmesinde, pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisi de konuşuldu. Önceki gün Beşiktaş'ın Gençlerbirliği ile oynadığı maçı izleyen Pereira, siyah-beyazlı ekibin oynadığı futbolu "Ölümüne hücum" olarak yorumladı. Fenerbahçe'nin hocası, Beşiktaş'ın kendilerine karşı da aynı sistemle ve fazla hücum oyuncusu ile oynaması durumunda çok rahat bir galibiyet alacaklarını iddia etti. Vitor Pereira'nın derbi için kendinden emin konuşmasının Terraneo'yu memnun ettiği belirtildi. Görüşmede Terraneo'nun Van Persie konusunu ise tekrar gündeme getirmediği belirtildi.
 
Kaynak:Fotomaç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...