Beklenen zirve Samandıra'da gerçekleşti

Beklenen zirve Samandıra'da gerçekleşti

SPOR Haberleri

Pereira ve Hollandalı futbolcu Robin Van Persie ile görüşüp, 'Aranızdaki sorun' mesajını verdi.

Bursaspor maçında Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile yıldız golcü Robin Van Persie arasında yaşanan kriz tatlıya bağlandı.
İkili ile dünkü idman sonrası toplantı yapmadan önce Terraneo kısa bir görüşme gerçekleştirdi.
Hem Pereira'ya hem de Van Persie'ye yaşanan olayla ilgili düşüncelerini söyleyen İtalyan Sportif Direktör'ün bu görüşmesinin ardından antrenman başladı ve çalışmada ikili de sanki hiç sorun yaşanmamışcasına son derece neşeli bir şekilde idmanı sürdürdüler.
Çalışmanın bitimi ile birlikte gözler Pereira ve van Persie'nin üzerindeydi. İkili bir görüşme yapacak mıydı, yoksa konu buzdolabına mı kaldırılacaktı? Bu sorunun yanıtı kısa süre sonra verildi.
Beklenen zirve Samandıra'da gerçekleşti

SÖZE VAN PERSİE BAŞLADI
Sahanın ortasında bir araya gelen ikiliden ilk söz van Persie aldı.
- Van Persie: Ben o gün oynamayı çok istiyordum. Ama o dakikaya kadar beni beklettiniz. 
- Pereira: Benim seninle bir sorunum yok. Bunu senin tecrübendeki bir oyuncu bilmeliydi.
- Van Persie: O anda belki de adrenalin ile tepki gösterdim. Çünkü çok üzgündüm. Ben sahada olmak istiyorum. Kendimi çok iyi hissediyordum. 
- Pereira: Ben senin performansından da çalışmalarından da çok memnunum. O gün rakibin durumuna ve senin fiziksel durumuna uygun bir karar verdim. Bu kararım sana karşı değil seni korumaya yönelikti. Bu şekilde düşünmelisin.
- Van Persie: Bu konunun uzamasına gerek yok. O gün yaşandı ve bitti.
- Pereira: Benim açımdan da bir problem yok. Bu takımın en önemli parçalarından birisin. Kendini Beşiktaş maçına çok iyi hazırlamanı istiyorum


UZAKTAN İZLEDİ
Bu konuşmanın ardından ikili el sıkışarak soyunma odasının yolunu tuttu. Terraneo ise görüşmeye dahil olmadı. İkili ile önceden görüşerek ortamı yumuşatan İtalyan Sportif Direktör bu görüşmeyi uzaktan izlemekle yetindi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...