Trabzon'da Carl Medjani forma bulamıyor

Trabzon'da Carl Medjani forma bulamıyor

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un en istikrarlı oyuncularından biri olan Cezayirli oyuncu Carl Medjani bu sezon kayıplara karıştı.

Geçtiğimiz sezon başında Trabzonspor'a transfer olan Carl Medjani kısa zamanda takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer aldı. Spor Toto Süper Lig'de 30 maç, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 maç ve Avrupa kupası maçlarında 9 maçta forma giyen oyuncu, söz konusu maçların tamamında ilk on birde sahaya çıkarak takımın en çok süre alan oyuncularından biri oldu. Ligde 7, Avrupa'da ise 1 gol atan oyuncu dönemin teknik direktörü Vahid Halilhodzic tarafından ısrarla istenerek transfer edilmişti. Boşnak çalıştırıcının takımdan ayrılmasından sonra göreve gelen teknik direktör Ersun Yanal da bu oyuncudan hiç vazgeçmedi.
 
Bu sezon başında takımda yaşanan büyük değişime rağmen Cezayirli oyuncu gönderilecek oyuncular arasında yer almayarak takımda tutuldu. Sezon başında iyi bir hazırlık dönemi geçiren oyuncu yapılan flaş transferlerin ardından ve Bursaspor maçında Özer Hurmacı ile yaşadığı tartışma sonrası ilk on biri göremedi.
 
Teknik direktör Shota Arveladze, yeni sezonda sahaya sürdüğü ilk on birde Carl Medjani'ye savunmada görev verirken, Bursaspor maçının ilk yarısının son bölümünde Özer Hurmacı ile sahada tartışma yaşayan Cezayirli oyuncu soyunma odasında tartışmayı sürdürmesinin ardından Gürcü teknik adam tarafından sahaya sürülmemişti. Söz konusu maçın ardından Medjani Beşiktaş müsabakasının 73. dakikasında oyuna girerek süre almıştı. Shota, gizli golcü olarak da adlandırılan Cezayirli oyuncuya Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Galatasaray maçlarında ise süre vermeyerek yedek kulübesinde bekletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...