Fenerbahçe'nin rakibi kupada kayıpsız

Fenerbahçe'nin rakibi kupada kayıpsız

SPOR Haberleri

Celtic, İskoçya Lig Kupası üçüncü tur maçında Raith Rovers'ı 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki rakibi Celtic, İskoçya Lig Kupası üçüncü tur maçında Raith Rovers'ı 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Celtic Park Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 32. dakikasında Commons ile öne geçen ev sahibi ekip, ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı. İkinci Lig'de mücadele eden rakibi karşısında oyunun kontrolünü elden bırakmayan yeşil-beyazlılar, 87. dakikada Johansen'in attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı ve kupada yoluna devam etti.
Geçen hafta 6-0 kazandıkları Dundee maçında bir asist ve bir golle oynayan milli futbolcu Nadir Çiftçi, ilk 11'de başladığı mücadelenin 89. dakikasında yerini Nesbitt'a bıraktı. Puan cetvelinde ikinci sırada yer alan Celtic, 1 Ekim Perşembe günü Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesinde bu hafta sonu ligde Hearts ile karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...