Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5 gol dışında sahada yoktu!

5 gol dışında sahada yoktu!

SPOR Haberleri

Kulübeden oyuna girerek 9 dakikada 5 gol atan Polonyalı yıldız dünyanın diline düştü

Bayern Münih'in sahasında Wolfsburg'u 5-1 mağlup ettiği maçta futbol tarihine geçen bir performansa imza atan Robert Lewandowski konuşulmaya devam ediyor. Polonyalı yıldız önceki gece ikinci yarıda oyuna girdiği karşılaşmada sadece 9 dakikada 5 gol atınca herkes adeta küçük dilini yuttu. Bu inanılmaz gol şova sosyal medyadan gelen tepkiler de oldukça ilgi çekiciydi. İşte en çok paylaşılan Lewandowski yorumları: “Resmine 10 dakika bakınca 5 gol atabiliyor”, “Lewandowski: 9 dakikada 5 gol, Burak Yılmaz: 6 dakikada 7 ofsayt”, “Lewandowski sevdiği kız halı saha maçına gelen adam gibi coştu”, “Emenike: 27 maçta 4 gol, Lewandowski 9 dakikada 5 gol”
Lahm'dan eleştiri
Öte yandan Bayern Münih'in yıldızlarından olan Philip Lahm gol şov yapan takım arkadaşını mizahi bir üslupla eleştirdi. Tecrübeli oyuncu maç sonu yaptığı açıklamada, “Lewandowski bugün tam olarak formda değildi. 7 gol atabilirdi. 2 net fırsatı harcadı” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...