Şenol Güneş, sezon başı yönetime “Gökhan'ı satmayın” dedi ve kazandı

Şenol Güneş, sezon başı yönetime “Gökhan'ı satmayın” dedi ve kazandı

SPOR Haberleri

Bu sezon 5 gole direkt katkı yaparak Beşiktaş'ı sırtlayan siyah-beyazlı oyuncu fiyatını da artırmayı başardı

Sezon başında Avrupa'dan birçok talibi olan ancak yönetimin kararsızlığı karşısında Gökhan'ın takımda tutulması yönünde oy kullanan Şenol Güneş, genç oyuncuyu şimdiden parlatmayı başardı. Özellikle Atletico Madrid'in kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı oyuncunun satılmaması halinde işlerine çok yarayacağını belirten Şenol Güneş'in tahmini karavana çıkmadı. Transferin ilk günlerinde Demba Ba ve Atınç Nukan gündemiyle meşgul olan siyah-beyazlı yönetim, Gökhan için gelen tekliflerde karamsarlık yaşamıştı. Yönetimden bazı isimlerin nakit akışına derinlik katabilmek adına satılmasına onay verdiği milli oyuncu için Şenol Güneş “Kulübün kazancını siz daha iyi bilirsiniz ama ben Gökhan'ın kalmasından yanayım. Eğer bu sezonu bizimle geçirirse basamak atlayacak potansiyeli var. Daha genç bir oyuncu birkaç sene içinde şimdikinden daha yüksek fiyata satılabilir” şeklinde görüş belirtmişti.
İştah kabartıyor
Töre, bu sezon ortaya koyduğu futbolla parmak ısırtmaya ve taliplerinin iştahını kabartmaya başladı. Profesyonel kariyerindeki ilk golünü Beşiktaş'ta kiralık olduğu ilk yıl atan genç oyuncu, geride kalan 5 haftada 5 gole direkt etki etti. Gençlerbirliği deplasmanında attığı kafa golüyle takımını ipten alan Gökhan Töre, 5 haftada 4 asist, 1 gol istatistiğiyle dikkat çekti. Yıldız oyuncunun performansından memnun olan Şenol Güneş'in Gökhan'la sık sık konuştuğu ve kendisini geliştirmesi için tüyolar verdiği öğrenildi. 
> Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...