Özbek'ten ilginç sözler: Obama ve Merkel gibi bende hata yaparım

Özbek'ten ilginç sözler: Obama ve Merkel gibi bende hata yaparım

SPOR Haberleri

“Eğrisiyle, doğrusuyla geçmişte icraatlar yaptık. Elbette eksiklerimiz olabilir. Obama'nın bile hatası vardır. Yaptığımız işlerden ders alıyoruz”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türk Telekom Arena'da dün basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve kardeşi Mehmet Özbek'in görevlendirilmesiyle ilgili hata yapıp yapmadığı sorusunu Başkan, "Mehmet Özbek, Galatasaray üyesi, başarılı bir iş adamı. Florya'daki görevini tebliğ ettiğimizde danışmanımdı. Kime ne zararı var? Refik Arkan, İskender Baydar da danışmanım. Obama'nın, Merkel'in, Hollande'ın yaptığı hatayı ben de yapabilirim. Eğrisiyle, doğrusuyla geçmişte icraatlar yaptık. Hataların sırf başkanın üzerine yıkılmasını doğru bulmuyorum. Elbette üç aylık icraatlarımızda eksikler vardır. Obama'nın bile hatası vardır. Yaptığımız işlerden ders alıyoruz" diye cevapladı. Dursun Özbek, “Devre arasında takıma gerekli transferleri yapacağız. Yaz döneminde eksiklerimizi gidermeye çalıştık ve bu doğrultuda kadro oluşturduk. Şu an elimizde 25 oyuncu var. UEFA kriterlerine uymak zorundayız. Tüm çabamız bunun için önümüzdeki ay UEFA ile yeniden bir araya geleceğiz. Amacımız geçmişteki israfları ortadan kaldırmaktı. Bunu yaptık. Galatasaray taraftarı elbette ki takımın başarısını bekleyip, isteyecek. Sonuna kadar da hakları var. Yönetimin ve teknik ekibimizin amacı sportif başarı sağlamak" ifadelerini kullandı.
Astana'ya dikkat çekti
Şampiyonlar Ligi'nde Kazakistan'ın Astana takımıyla yapacaklarına dikkati çeken Özbek, “Bu karşılaşmayı çantada keklik olarak görmüyoruz. Uzak mesafeye gideceğiz. Saat farkı var ve kimsenin tanımadığı bir lig. Bizim için kırılma noktası" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...