Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da nefes kesen fidye operasyonu

İstanbul'da nefes kesen fidye operasyonu

SPOR Haberleri

Fatih'te kendisini polis olarak tanıtan 3 kişi tarafından kaçırılan Suriye'li işadamının 13 yaşındaki oğlu nefes kesen bir operasyonla kurtarıldı

ÖNCE 1 MİLYON DOLAR FİDYE İSTEDİLER


Fatih'te polise başvuran 13 yaşındaki M.J.'nin ailesi, çocuklarının kaçırıldığını söyleyerek müracaatta bulundu. Aile çocuklarını kaçıran kişilerin telefonla aradığını ve fidye olarak 1 milyon dolar istediklerini söyledi.


POLİS GÖRÜNTÜLERE ULAŞTI


Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis önce 13 yaşındaki M.J.'nin kaçırılma anının görüntülerine ulaştı. Görüntülerde 13 yaşındaki çocuğun yanına bir araçla yaklaşan 3 kişinin, kimlik gösterdikten sonra M.J'yi otomobile bindirip uzaklaştıkları görüldü.Suriye'li işadamının oğlunu kaçıranların eşkali belirlendi.


FİDYEYİ 500 BİN DOLARA İNDİRDİLER


Gasp Büro Amirliği, Müzakere Timi'ne bağlı ekipler devreye girerek ailenin fidye pazarlığını takibe aldı. Günler süren pazarlığın sonunda fidyeciler, istedikleri fidyeyi 500 bin dolara indirdiler. Fidyecilerle 21 Eylül gecesi saat 01.00 sıralarında Kadıköy'de bir adreste parayı alıp çocuğu vermek için anlaşıldı. Polisin randevu yerinde yaptığı baskında fidyeciler Yasin A.(44) ile Ergün B.(54) ve Şenol G.(40) gözaltına alındı.


Şüphelilerin söyledikleri Kadıköy'de bir işyerinin deposunda yapılan baskında 13 yaşındaki M.J.'de kurtarılarak ailesine teslim edildi.


Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildiler.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...