Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Necati Ateş: Canlarımızı zor kurtardık

Necati Ateş: Canlarımızı zor kurtardık

SPOR Haberleri

İzmir ekibinin tecrübeli futbolcusu Necati Ateş, Kurtalanspor maçında çıkan olaylarla ilgili canlarını zor kurtardıklarını belirtti.

İzmir ekibinin tecrübeli futbolcusu Necati Ateş, canlarını zor kurtardıklarını belirtip, “Her şeyi geçtim, bana en çok dokunan İstiklal Marşımız'ın okunmaması oldu. Kendi ülkemizde asker selamı veremeyecek miyiz!” dedi.


Karşıyaka'nın tecrübeli futbolcusu Necati Ateş, dün yaşananları anlattı.


Necati, “Çok üzücü bir durum. Maçtan önce her şey çok güzeldi. Bizi çok iyi karşıladılar. Ancak sonrasında İstiklal Marşımız okunmadı. Biz bekledik ama okunmadan maç başladı. Her şeyi geçtim, en çok bana bu dokundu. Kendi ülkemizde milli marşımızı okuyamadık. Taraftarlar, 'Yaşasın Apo', 'Yaşasın Kürdistan' diye bağırdılar. Taha'nın golü sonrasında verdiği asker selamı da gayet normal. Kendi ülkemizde asker selamı veremeyecek miyiz? Kulüp zaten maçın burada oynanmaması için başvuru yapmıştı ama kabul edilmedi” dedi.
Necati Ateş: Canlarımızı zor kurtardık

Deneyimli futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: 
 
'Polis olmasa çıkamazdık'
 
Buraya futbol oynamak için geldik. Bizim siyasetle ya da politikayla işimiz olamaz. Sadece protesto olmadı, maç sırasında kaya parçaları atıldı. Bazıları futbolculara, hatta hakeme geldi. Ancak hakem de doğal olarak korktuğu için maçı tatil edemedi. Buralarda bu ortamda maç oynatılmaması gerekiyor. Taş ve küfürü daha önce de gördük. Ancak dediğim gibi İstiklal Marşı'nı okutmadılar. Bu bana çok koydu. Maç sonunda sahaya daldılar. Allah'tan polis gaz bombası attı, yoksa çıkamazdık. Türk polisi ve Türk askerine teşekkür ediyoruz. 10 dakikada stadı boşalttılar ve bizi güvenle stattan çıkardılar.”
Necati Ateş: Canlarımızı zor kurtardıkNecati Ateş: Canlarımızı zor kurtardık

Kaynak:Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...