Jose: Melo'nun yerini doldururum

Jose: Melo'nun yerini doldururum

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın büyük ümitlerle renklerine bağladığı Jose Rodriguez, sarı-kırmızılı takımdaki vizyonu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı...

Kulüp dergisine konuşan genç İspanyol, Inter'in yolunu tutan Melo'yu aratmayacağını iddia etti. Türkiye ve Avrupa'daki maçlarda Melo'nun oynadığı rolü üstlenebileceğini vurgulayan Rodriguez, "Zamanla savunma açısından aynı agresif performansı gösterebilirim. Özellikle Avrupa'da o bölgeyi daha güvenli tutmalıyız. Görevim dörtlü defans önünde sigorta rolünü oynamak. Bunu tıpkı Melo gibi yapabileceğime inanıyorum" değerlendirmesini yaptı. 4 yıllık sözleşme imzaladığı G.Saray'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Rodriguez, "G.Saray da Real gibi sürekli kazanmaya oynayan, büyük bir kulüp. Real'in geri alma opsiyonu koyması ise aslında benden beklentileri olduğunun göstergesi ama ben G.Saray'da mutluyum" dedi. Transfer sürecinde kafasında oluşan soru işaretlerinin G.Saray camiasının içerisine girince ortadan kalktığını aktaran Rodriguez, "Hamzaoğlu beni 11'e almaktan çekinmedi. Alışma sürecinde bana çok yardımcı oldu" diye konuştu. 


EŞİM İSPANYA'YA DÖNMEK İSTEMİYOR


İstanbul'a çabuk alıştığını söyleyen Rodriguez, "Beni mutlu eden eşim Tamara'nın da çok mutlu olması. Tamara mutsuz olsaydı G.Saray kariyerim çok sağlıklı geçmeyebilirdi. Tanrı'ya şükür ikimiz de kendimizi çok iyi hissediyoruz. Hatta eşim 'İspanya'dan çağırırlarsa kesinlikle gitmeyelim' diyor" dedi.


CHEDJOU 2. YARI...


Sakatlığını atlatan Aurelien Chedjou hafta başından bu yana takımla çalışıyor. Ancak Hamza Hamzaoğlu, Trabzon'da gol yemeyen savunma hattında değişiklik yapmayı düşünmüyor. Chedjou'nun Gaziantepspor maçında 18 kişilik kadroda olması ve skora göre ikinci yarı oyuna girmesi bekleniyor.


SÜRPRİZ HAZIR..


Futbolculardan bayram hediyesi olarak Gaziantep galibiyeti bekleyen Dursun Özbek takıma, "Üç puanı alırsanız pazartesi size sürprizim olacak" demişti. Pazartesi günü takımla birlikte Kazakistan'a gidecek başkan Özbek, Gaziantep'i yenmeleri halinde, Trabzon maçıyla birlikte çifte primi hesaplara yatırtıp Astana için prim sözü verecek.


SİFTAH PEŞİNDE...


G.Saray bu sezon Türk Telekom Arena'da oynadığı 3 resmi maçta galibiyet göremedi. Atletico Madrid ve Osmanlı'ya yenilen Cimbom evinde Mersin'le de berabere kalmıştı. Sarı-kırmızılı takım bu seriye Gaziantep maçında son vermek ve taraftarını ilk kez güldürmek istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...