HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Markovic gözünü derbiye dikti

Kaynak:
Markovic gözünü derbiye dikti
Markovic, Markovic Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri  / 

Derbiyle yatıp derbiyle kalkan Markovic odasında bile Beşiktaş analizlerini çalışınca çay-kahve servisi yapan görevliyi de hayrete düşürdü

Beşiktaş maçı öncesinde yapılan analiz toplantılarına eksiksiz olarak katılan Markovic, sürekli rakiple ilgili teknik heyete sorular yönelterek derbiye hazırlanıyor. Markovic'in çalışmaları toplantılarla sınırlı kalmıyor, odasında da devam ediyor. Futbolcuların odalarının bakımıyla ilgilenen ve çay-kahve servisi yapan Salih bile Markovic'in çalışkanlığı karşısında hayrete düştü. 


ATMOSFERİ ESKİLERE SORUYOR


Markovic derbinin psikolojik boyutunu kavramak için de Volkan ve Caner gibi eski futbolcularla sohbetler yapıyor. Yıldız futbolcunun bu sohbetlerde yaptığı en önemli yorum ise gole yönelik. Sırp kanat oyuncusunun "İlk golümü ilk derbimde atmak istiyorum. Buraya belki 1 yıllığına geldim ama buradan gitsem bile iz bırakarak gitmek istiyorum" dediği öğrenildi. 


LİVERPOOL BIRAKIRSA F.BAHÇE'DE KALIR!


Fenerbahçe'de Markovic'le samimi olan futbolcular, Sırp yıldızın kariyerine F.Bahçe'de devam edebileceğini söyledi. Sarı-lacivertli oyuncular, "Markovic'in satın alma opsiyonu yok. Ama Liverpool satmaya karar verirse 1 dakika bile düşünmez burada kalır. Kısa sürede takıma adapte oldu ve burada çok mutlu" ifadesini kullandı.


Kaynak: Sabah

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...