Pereira'dan derbi mesajı: Kim olduğunuzu gösterin

Pereira'dan derbi mesajı: Kim olduğunuzu gösterin

SPOR Haberleri

Vitor Pereira, dünkü antrenman öncesi oyuncularıyla bir görüşme yaptı.

Derbilerin kendi kariyerinde önemli olduğunu belirten Pereira, "Derbilerde her zaman duygular ön palana çıkar. Sizden tek isteğim bu maçı duygularınızla yaşamanız. Ben de aranızdan birçok isim de Türkiye'deki ilk derbisine çıkacak. Bu maçı kazanalım, herkese kim olduğumuzu gösterelim. 'Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz' mesajını güçlü bir şekilde verelim" dedi. 


BAŞROL ROBİN VAN PERSİE'N
Beşiktaş'ın kanatlarda Nani ve Markovic için özel önlem alacağını düşünen teknik direktör Vitor Pereira oyun planını Robin van Persie'nin üzerine kurdu. Tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularından orta sahada kapılan topları Van Persie ile buluşturmalarını istedi. 


YÜZDE 51 MEİRELES
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, derbi 11'ini büyük ölçüde belirledi. Portekizli hoca, kalede Volkan'a görev verecek. Savunmanın sağında Şener solunda ise Hasan yer alacak. Göbek, Alves ve Kjaer'den oluşacak. Orta üçlüden ikisi Ozan Tufan ve Mehmet Topal. Üçüncü isim ise ya Raul Meireles ya Diego Ribas... Pereira'nın büyük ihtimalle Meireles'i oynatması bekleniyor. İleri üçlünün sağı Markovic'e solu Nani'ye emanet. Robin Van Persie ise en uçtaki gol silahı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...