Galasaray evinde ilk galibiyetini aldı!

Galasaray evinde ilk galibiyetini aldı!

SPOR Haberleri

G.Antep karşısında Muhammed'in golüyle geriye düşen Cimbom, Podolski ve Umut'un golleriyle 3 puana uzandı; Astana maçı öncesi moral depoladı

MURAD TAMER
G.Saray Süper Lig'in 6. haftasında G.Antepspor'u evinde 2-1'le geçerek Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile koynayacağı maç öncesi moral depoladı. Maça hızlı başlayan misafir ekipti. Abuda'nın karşılaşmanın başındaki şutu golün sinyalini vermişti ve Muhammet Demir 8. dakikada sağ ayağıyla yaptığı tek vuruşla G.Antepspor'u öne geçirdi: 0-1. G.Saray bu gole cevap vermekte gecikmedi. Denayer'in güzel ortasını aynı güzellkte bir kafa vuruşuyla filelere gönderen Podolski skoru eşitledi: 1-1. Bu gollerin ardından sarı-kırmızılılar rakibini kendi yarı sahasına hapsetti. G.Antepsor nadiren kontraataklarla cevap vermeye çalışıyordu. G.Saray'ın baskısına rağmen cezalı Selçuk'un yokluğunda Rodriguez ve Bilal oyun kurmakta zayıf kalınca sarı-kırmızılılar net pozisyon bulamadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
Umut'un ilk golü
G.Saray ikinci yarının başında golle burun buruna geldi. Sneijder'in kullandığı köşe vuruşunda Hakan Balta topu arka direğe aşırttı ama Podolski bomboş pozisyonda kafa vuruşunu yapamayınca top auta gitti. Burak Yılmaz'ın sakatlığı sonrası 11'de şans bulan Umut Bulut bu sezon ilk golünü atarak şeytanın bacağını kırdı. Hakan Balta'nın savunmanın arkasına attığı topa iyi hareketlenen golcü oyuncu, kaleci Karcemarskas'ın altından topu filelere gönderdi: 2-1. G.Saray öne geçtikten sonra gole ihtiyacı olan G.Antep son 10 dakikaya kadar ileri çıkmadı. Misafir ekip son dakikalarda Muhammet ve Mustafa ile gole yaklaştı ancak skor değişmeyince G.Saray bu sezon sahasında ilk kez 3 puanın sahibi oldu: 2-1.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...