Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal, 'İlk golü bulan büyük avantaj yakalar'

Kartal, 'İlk golü bulan büyük avantaj yakalar'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yorumladı.

'Kader adamları Töre&Nani'
 
“Klişe bir laf olsa da derbilerin favorisinin olmadığı doğru. İki takım da kaliteli kadroya sahip ve yıldız oyuncuları var. Beşiktaş'ta Gökhan Töre, maçın gidişatını belirleyecek isim gibi görünüyor. Bana göre Fenerbahçe'nin kilit oyuncusu ise Nani olacak.”
 
'Beşiktaş coşkulu başlamalı'
 
“İki takımın da sahada sonuna kadar mücadele edeceğine eminim. Beşiktaş'ın en önemli avantajı kendi sahasında, seyircisi önüne çıkacak olması. Eğer Siyah-Beyazlılar mücadeleye coşkulu başlar ve erken bir gol bulursa maçı koparabilir.”
 
'3 puanlık fark avantaj'
 
“Fenerbahçe, Beşiktaş'ın saha avantajını, daha kaliteli ve geniş kadrosuyla dengeliyor. Ayrıca Fenerbahçe bu derbiye rakibinin 3 puan önünde çıkacak. Kazanması halinde fark 6 puan olacak. Bu da psikolojik açıdan bir artı. Bu müsabakada Sarı-Lacivertli ekibe 1 puan da yeterli olabilir.”
 
'Kilit nokta orta saha'
 
“Şenol Güneş, ligi yakından tanıyor ve bu maçların atmosferini biliyor. Vitor Pereira da kaliteli ve Avrupa'da kendini kanıtlamış bir hoca. Derbide sakin kalmak ve orta sahaya hakim olmak, galibiyet yolunda önemli kriterlerden biri. Güzel ve coşkulu bir maç olmasını bekliyorum. Şanslar eşit gibi görünüyor. Bana göre ilk golü bulan taraf, 3 puan yolunda önemli bir avantaj elde eder.”
 
Kaynak:Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...