Derbi öncesi De Souza'dan kötü haber!

/ Kaynak: AA
Derbi öncesi De Souza'dan kötü haber!

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki derbi öncesi yapılan son antrenmana sarı-lacivertli futbolcuların pas ve pres çalışmasıyla başladığı ifade edildi.
Derbi öncesi De Souza'dan kötü haber!

Antrenmanın dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı belirtildi.
Derbi öncesi De Souza'dan kötü haber!

Sakatlığı devam eden Josef de Souza'nın tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdüğü kaydedildi. Sarı-lacivertliler derbinin hazırlıklarını tamamlayarak Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.
Derbi öncesi De Souza'dan kötü haber!

Taraftarlar takıma moral verdi
Derbi maç öncesi son antrenman başlamadan tesislere gelen Fenerbahçeli taraftarlar, takıma moral verdi. Antrenman öncesinde tesislere gelen çok sayıda sarı-lacivertli taraftarın, meşaleler eşliğinde "Şampiyon Fenerbahçe" tezahüratı yaparak, takıma destekte bulunduğu ifade edildi. Taraftarların teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ettiği belirtildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...