Emenike Al Ain'de patlama yaptı!

Emenike Al Ain'de patlama yaptı!

SPOR Haberleri

Al Wahda ağlarını da sallayan Emenike, geçen sezon Fenerbahçe'de 35 maçta attığı 5 gole, bu sezon 5 karşılaşmada ulaştı.

Fenerbahçe'den kiralık olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nin yolunu tutan Emmenuel Emenike gollerine aralıksız devam ediyor. Al Ain takımının dün gece Al Wahda ile deplasmanda karşılaştığı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldığı karşılaşmada Nijeryalı oyuncu takımının tek golünü atan isim oldu.
 
Ligde 4 maç sonunda 9 puanla ikinci sırada bulunan Al Ain'in formasını 3 maçta giyen 28 yaşındaki forvet, bu maçlarda 3 gol kaydetti. Al Ain'in Al Nasr'ı 4-2 mağlup ettiği Arap Körfez Kupası'nda da 2 gol atan Emenike toplamda 5 gole ulaştı.
 
5 maçta 5 gol attı
 
Yıldız forvet böylece Fenerbahçe'deki durgunluğu üzerinden attığını gösterdi. Emmanuel Emenike geçtiğimiz sezonu 4'ü lig, 1'i kupa olmak üzere 5 golle tamamlamış ancak bu gol rakamına 35 maçta ulaşmıştı. Emenike bu sezon ise 5 maçta 5 gol attı ve maç başına 1 gol ortalaması yakaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...