Ronaldinho'nun sözleşmesi feshedildi

Ronaldinho'nun sözleşmesi feshedildi

SPOR Haberleri

Brezilya ekibi Fluminense, 2 ay önce kadrosuna kattığı Ronaldinho'nun sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada tecrübeli yıldızla karşılıklı anlaşılarak sözleşmesinin feshedildiği belirtildi. Fluminense formasıyla 8 maçta toplam 467 dakika sahada kalan 35 yaşındaki Ronaldinho gol atma veya asist yapma başarısı gösteremedi.
 
İşte Fluminense'nin açıklaması:
 
"Fluminense Kulübü olarak Ronaldinho Gaucho'nun sözleşmesinin taraflar arasındaki ortak anlaşma sonucu sonlandırıldığını duyuruyoruz. Anlaşmanın başından bu yana oyuncu ve kulüp saygı ve profesyonellik çervevesinde anlaşmaya sadık kalmıştır. Fluminense ve Ronaldinho gelecekte başka projelerde birlikte çalışmayı planlamaktadır. Özellikle pazarlama alanlarımızdaki artışın sebebi dikkate alındığında dünyanın en büyük oyuncularından birisini kadromuzda bulundurarak büyük ilgi uyandırdık. Tüm bu hizmetler için Ronaldinho'ya teşekkür ediyoruz ve ona kariyerinde başarılar diliyoruz."
 
RONALDINHO'DAN VEDA
 
Brezilyalı yıldız Ronaldinho da Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Fluminense'ye ve taraftarlara veda etti. Ronaldinho; "Fluminense taraftarına teşekkür ederim. Şükran ve saygıyla bu büyük kulüpten ayrılıyorum." sözlerini kullandı.
 
(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...