Beşiktaş derbiyi 3-2 kazanınca Bilic...

Beşiktaş derbiyi 3-2 kazanınca Bilic...

SPOR Haberleri

Kartal'ın başında hiç derbi kazanamayan Slaven Bilic, Fenerbahçe galibiyetine en çok sevinen isim oldu.

Beşiktaş'ın başında olduğu dönemde iki sezon boyunca derbi kazanamayan ve şu an West Ham United'ın teknik direktörü olan  Slaven Bilic, Fenerbahçe galibiyetine en çok sevinen isimlerinden başında geldi. 
 
İngiltere'de bulunduğu bölgede maçı yayınlayan televizyon kanalı bulamayan ve bu yüzden dev derbiyi izleyemeyen Bilic, mücadelenin oynandığı saatlerde büyük bir heyecan yaşarken, Türkiye'deki arkadaşlarından da gidişat ve skor hakkında sık sık bilgi aldı. Olimpiyat'taki karşılaşmayı 3-2 Siyah-Beyazlılar'ın kazandığını söylediğimizde ilk tepkisi, “Evet... İşte bu!” olan tecrübeli çalıştırıcının, futbolcuları da, telefon ve mesaj yoluyla tebrik ettiği öğrenildi. 
 
Uslu'yu da unutmadı...
 
Öte yandan Bilic, İngiltere basınında ağzından yazılan, “Türkiye'de büyük takımlar kollanıyor. Fenerbahçe'ye farklı muamele yapılıyor” açıklamasına, “Bilic sözlerine dikkat etsin” diyen Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'ya da cevap verdi.
 
“Lütfen beni bu konularla muhatap etmeyin” diyen Hırvat teknik adam, “Sözlerim çarptırılmış. Ben sadece, 'İngiltere'de, tıpkı Almanya, Hırvatistan ve Türkiye'de olduğu gibi hakemler büyük takımların lehine daha fazla karar veriyor' ifadesini kullandım. Kesinlikle takım ismi falan vermedim” cevaplarını verdi.    
 
Kaynak:Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...