Krallarla olmuyor... Sıra Fernandao'da mı?

Krallarla olmuyor... Sıra Fernandao'da mı?

SPOR Haberleri

Geçen sezonun gol kralı Fernandao'nun performansı, eski defterlerin açılmasına kötü hatıraların canlanmasına neden oldu.

Taraftarı en çok heyecanlandıran transferlerden biri de kuşkusuz Fernandao olmuştu.
 
Tribünlerin hasretini çektiği hava toplarına hâkim, fiziği ile rakip stoperleri ezen golcü sonunda bulunmuştu. Gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe'ye gelen Brezilyalı ilk lig maçında fileleri sarstı ama sonrasında golü unuttu. Özellikle Beşiktaş'a karşı saç baş yolduran Brezilyalı'nın bu performansı akıllara kendisinden önce transfer edilen kralları hatırlattı. 
 
KISA SÜREN /MACERALAR
 
Fenerbahçe daha önce gol kralı apoleti ile Sakarya'dan 1986'da Aykut Yiğit'i, Konya'dan 2005'te Zafer Biryol'u, 2010'da Gökhan Ünal'ı transfer etmişti. Bu 3 kralın da Kadıköy'deki maceraları kısa sürmüş ve performansları ile hayal kırıklığı yaşatmışlardı.
 
Aykut Yiğit 6, Zafer Biryol ise 3 defa Fenerbahçe formasını giyerken golle tanışamamıştı. 10 kez sahada yer alan Gökhan Ünal ise çubukluyu Trabzon aktarmalı giyerken 3 kez gol sevinci yaşadı. 
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...