Bursaspor'un arsası ihaleye çıkıyor

Bursaspor'un arsası ihaleye çıkıyor

SPOR Haberleri

Bursaspor'un merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesinde bulunan arsası, yap-işlet-devret formülüyle 10 yıllığına kiralanmak üzere ihaleye çıkıyor.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
 
"Osmangazi İlçesi, Soğanlı Mahallesi H22D02D1B pafta, 3338 ada, 3 parsel de kain olan 6 bin 666.92 metrekarelik ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı imar durumunda akaryakıt + LPG satımına uygun alan, yap-işlet-devret modeli ile 10 yıllık süre ile kiraya verilecektir. Konu ile ilgili şartnameyi ve ekleri Bursaspor Kulübü Derneği'nden 5 bin lira bağış makbuzu karşılığında temin edebilirler. Başvuru sırasında tüzel kişiler adına başvuru yapacak kişiler yetkili olduklarına ilişkin evrak ile birlikte imza sirküleri ve nüfus cüzdanlarının asıllarını, gerçek kişiler ise nüfus cüzdanı asıllarını ibraz edeceklerdir. Teklif yapacak şirketlerin Kamu İhale Mevzuatı'ndaki koşulları taşıması gereklidir. Teklif verme süresi 28 Eylül tarihinde başlayıp 9 Ekim Cuma günü saat 17:30'da sona erecektir. Bu zaman dilimi haricinde yapılacak teklifler kabul edilmeyeceği gibi değerlendirmeye alınmayacaktır."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...