Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Quaresma, 'Sporting için zor bir gece olacak'

Quaresma, 'Sporting için zor bir gece olacak'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından Ricardo Quaresma hafta sonu oynadıkları Fenerbahçe derbisi ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sporting Lizbon karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu. 
 
Derbi sonrası Portekiz basınına konuşan Quaresma, Türkiye'ye geri döndüğü için  mutlu olduğunu söylerken, "Beşiktaş  formasını yeniden giymek bana gurur veriyor. Türkiye'de kendimi evimde gibi hissediyorum. Bana burada gösterilen sevgiye karşılık vermek istiyorum" şeklinde konuştu.
 
Derbide forma giyemediği için üzgün olduğunu ama maçı kazanmalarının önemli olduğunu dile getiren Portekizli futbolcu, "Açıkçası derbide oynayacağımı düşünmüştüm. Kendimi buna göre hazırladım. Ancak son oyuncu değişikliğinde Cenk'in oyuna girişini görünce kısa süreli üzüntü yaşadım ama takımın kazanması önemliydi" ifadelerini kullandı.
 
Perşembe günü oynanacak Sporting Lizbon maçının zor geçeceğini belirten Portekizli oyuncu, "Beşiktaş çok kaliteli oyunculara sahip. Kendi sahasında çok iyi oynayan bir takımız. Sporting için çok zor bir gece olacak. Ben de heyecanla Perşembe akşamını bekliyorum. Hocam bana görev verirse sahaya çıkar ve ellimden geleni yaparım" diye konuştu. Kaynak:Ntvspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...