Teksas grubu: "Ertuğrul Sağlam gidiş biletini cebine koymuştur"

Teksas grubu: "Ertuğrul Sağlam gidiş biletini cebine koymuştur"

SPOR Haberleri

Bursaspor'un Teksas Grubu taraftarları, "Ertuğrul Sağlam, taraftarla gönül bağını koparmış ve tek yönlü gidiş biletini almmış." ifadesini kullandı.

Bursasporun Teksas Grubu taraftarları, Eskişehirspor maçında Ertuğrul Sağlam ve Recep Bölükbaşı'nı neden istifaya davet ettikleri yönünde bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, " Bursaspor taraftarı, "vefa" kelimesini şampiyonlukla birlikte öğrenmedi, 15 bin kişi Sakarya'ya küme düşmeye gittiğinde vefanın vücut bulmuş haliydi." denildi. Ertuğrul Sağlam içinse "Ertuğrul Sağlam, dün akşamki açıklamalarıyla Bursaspor taraftarıyla gönül bağını koparmış ve tek yönlü gidiş biletini cebine koymuştur." ifadeleri kullanıldı.
 
"VEFA KELİMESİNİ ŞAMPİYONLUKLA ÖĞRENMEDİK"
 
Bursasporun Teksas Grubu taraftarları, internet sitelerinde bir değerlendirme yaptı. Değerlendirmede şu iddialar yer aldı: "Bursaspor'un geldiği nokta, 6 haftanın sonu itibarıyla hem yönetim, hem de teknik ekibin izlediği başarısız profil tahammül sınırlarını aşmıştır. Bursaspor başkanının, "Bize kumpas kuruyorlar" demeci, cevaplanmayacak derecede basit, bir kulübü temsil hakkını elinde bulunduran yöneticiye yakışmayan bir davranıştır. Galibiyete rağmen yükselen "istifa" seslerinin mimarı Recep Bölükbaşı'nın kendisidir. "Vefasızlar" yakıştırması, günü kurtarıp ulusal medyada kendini aklama çabasıdır. Bursaspor taraftarı, "vefa" kelimesini şampiyonlukla birlikte öğrenmedi, 15 bin kişi Sakarya'ya küme düşmeye gittiğinde vefanın vücut bulmuş haliydi. Bu yüzden biz şampiyonluğun ne olduğunu, bunun bireysel bir başarı olmadığını 16 Mayıs 2010 tarihi hazırlanırken şampiyonluk görememiş insanları bile o stada taşımasını bildik. Şimdi kalkıp Bursaspor camiasına, (Biz gelmeden senelerdir bu takım ligde kaldığında sokaklarda kornalar ötüyordu. Takım ligde kaldı diye) diyebilecek cüreti nereden buluyorsunuz diye merak ediyoruz."
 
"GÖNÜL BAĞINI KOPARDI TEK YÖNLÜ BİLETİ CEBİNE KOYDU"
 
Açıklamada teknik direktör Ertuğrul Sağlam konusunda da şu iddialara yer verildi: "Bu kulübün maaşlı bir elemanı olan Ertuğrul Sağlam dün akşamki açıklamalarıyla Bursaspor taraftarıyla gönül bağını koparmış ve tek yönlü gidiş biletini cebine koymuştur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...