Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivasspor, Burhan Eşer'e sahip çıktı!

Sivasspor, Burhan Eşer'e sahip çıktı!

SPOR Haberleri

Sivasspor, geçtiğimiz hafta oynanan Diyarbekirspor karşılaşmasında Burhan Eşer'in taktığı bileklikle ilgili bir açıklama yaptı.

Sivasspor'un resmi internet sitesinden konuyla ilgili Burhan Eşer'in daha önceki maçlarıda taktığı bileklik fotoğrafları da paylaşılırken şöyle denildi:

Kulübümüzden açıklama;

Son günlerde futbolcumuz Burhan Eşer hakkında sosyal medyada yer alan yorumlara cevaben kulübümüz resmi internet sitemiz üzerinden bir açıklama yapma gereği duymuştur.

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları kapsamında Diyarbekirspor ile 22.09.2015 tarihinde oynadığımız 2. tur maçının ardından bazı sosyal paylaşım sitelerinde futbolcumuz Burhan Eşer'in kullandığı bileklik hakkında çirkin söylemler ve ifadeler yer almıştır. Söz konusu bilekliğin renkleri farklı şekilde yorumlanıp bu konuda hakarete varan paylaşımlar yapılmış ve ne yazık ki bu kirli oyuna bazı taraftar gruplarımızın da alet olduğu gözlemlenmiştir.

Ortada gerçeği yansıtmayan yorumların varlığı kulübümüzü ve değerli futbolcumuzu derinden yaralamıştır. Futbolcumuz Burhan Eşer, 2 sezondur oynadığı her maçta "şans getirmesi" amacıyla renkli bileklikler takmaktadır. Kötü niyetli olduğunu düşündüğümüz bazı kişilerin Diyarbekirspor maçının ardından taraftar gruplarımızın arasına sızarak sosyal medyada gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan yorumlar ve paylaşımlar yaparak takımımıza ve futbolcumuz Burhan Eşer'e zarar vermeyi amaçladıklarını düşünmekteyiz.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir dönemde bu tür gerçek dışı iftiralara taraftarlarımızın ve tüm futbol severlerin itibar etmemelerini rica eder, futbolcumuz Burhan Eşer'in diğer haftalarda oynanan maçlarındaki fotoğraflarına da bakılmasını ve bu tür çirkin yorumlarda bulunulmamasını kamuoyundan saygıyla bekleriz.

Medicana Sivasspor Kulübü

Ne olmuştu?

Hatırlanacağı üzere, Sivasspor, geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde kendi evinde Diyarbekirspor'u ağırlamıştı. Maçın ardından ise Diyarbakırlı olan Burhan Eşer'in kolunda bölücü terör örgütünü sembolize eden renklerin yer aldığı bir bileklik olduğuna dair haberler çıkmış, bazı taraftarlar oyuncuya tepki göstermişti. Sivasspor karşılaşmayı 1-0 kaybederek kupadan elenmişti. Sivasspor da bunun üzerine konuyla ilgili yukarıdaki açıklamayı yaptı.

Sivasspor, Burhan Eşer'e sahip çıktı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...