HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Q7: Benim için çok özel bir maç

Kaynak:
Q7: Benim için çok özel bir maç

SPOR Haberleri  / 

Quaresma, 'Duygusal bir maç olacak ama ben profesyonelim Beşiktaş'ın kazanması için her şeyi yapacağım' dedi

Hüseyin EROĞUL
Futbola Sporting Lizbon'da başlayan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Kupası mücadelesinin kendisi için çok özel olacağını söyledi. Lizbon'un kalbinde her zaman başka yeri olduğunu belirten yıldız futbolcu, “Lizbon'da doğdum ve büyüdüm. Sporting Lizbon bana futbolun büyülü kapılarını açtı. Perşembe günü benim için çok özel ve duygusal bir gece olacak ama bir profesyonel olarak işimi yapacağım ve formasını giydiğim takımın renklerini savunacağım” ifadelerini kullandı. Ülkesinden gelen gazetecilerle sohbet eden Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın kazanmaktan başka bir seçeneği olmadığını belirterek, “İki takımın da cesur bir oyun oynayacağını, kazanmak için her şeylerini vereceğini düşünüyorum. Bu maçı alırsak önemli bir basamağı atlayacağız” dedi. 
Para yetmez
Portekizlilerin güçlü bir ekip olduğunu belirten Quaresma, “Rakibimizden birkaç ismi özel ya da tehlikeli diye ayıramam. Bütün takıma karşı dikkatli olmalıyız” dedi. İstanbul'daki yaşantısından da bahseden Portekizli yıldız oyuncu taraftarlarla arasında güçlü bir bağ olduğunu söyleyerek, “Derbide bütün stadın adımı haykırdığını duydunuz. Burada saygı ve sevgi görüyorum. Benim de Beşiktaşlılara karşı büyük bir sevgim var. Bu duyguları parayla satın alamazsınız. Bu mutluluğun devam etmesi için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Beşiktaş'a geç katıldığım için eksiklerim var ama her geçen gün fiziksel olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Bu sezon büyük işler yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.    
SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...