Boyata'nın Van Persie korkusu

/ Kaynak: DHA
Boyata'nın Van Persie korkusu

SPOR Haberleri  / DHA

Celtic'in defans oyuncusu Dedryck Boyata, Fenerbahçe maçı öncesi takım arkadaşlarına uyarıda bulunarak, "Van Persie çok iyi ve tehlikeli bir futbolcu.

İngiltere Premier Lig'de forma giydiği dönemden tanıdığı Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Robin van Persie'nin çok kaliteli bir futbolcu olduğunu vurgulayan Boyata, Hollandalı golcüye boş alan bırakmamaları için takım arkadaşlarını uyardı.
 
Robin van Persie'den övgüyle bahseden Belçikalı defans oyuncusu, "İngiltere Premier Lig'de Bolton'da oynarken, Robin van Persie karşı forma giydiğimi hatırlıyorum. Gerçekten çok zordu. Hepimiz Van Persie'yi biliyoruz. Nereye giderseniz gidin, onun adını söylediğinizde 'gerçekten kaliteli bir futbolcu' olarak bahsederler. Çok rahat gol atıyor. Ona boş alan bırakırsak bizi avlayabilir. Onu gerçekten sıkı tutmalıyız. Çok iyi ve tehlikeli bir futbolcu. Bir defans oyuncusu ve futbol aşığı olarak onun oyununu gördüm. Hareketi ve top tutuşu harika. Teknik olarak çok iyi ve çok rahat gol atıyor. Kaliteli birçok olumlu yanı var" diye konuştu.
 
Fenerbahçe'nin çok kaliteli futbolculardan oluşan bir kadrosu olduğunu da belirten Dedryck Boyata, şöyle konuştu:
 
"Fenerbahçe takımı, çok kaliteli futbolculardan oluşuyor. Ancak en dikkat etmemiz gereken kişi Van Persie. Nani de çok iyi bir kanat oyuncusu ve teknik olarak harika bir futbolcu. Sahanın her yerinden gol atabiliyor. Çok iyi defans oyuncuları var. Orta sahada da Meireles gibi kaliteli oyunculara sahip."
Kağıt üzerinde Fenerbahçe'nin gruptaki en güçlü takım olduğunu söyleyen Boyata, "Avrupa maçlarında ne olacağını hiçbir zaman bilemezsiniz. Ancak futbol bir takım oyunu. Fenerbahçe favori gözükse de, hepimiz en iyi oyunumuzu sergileyerek, Celtic Park'ta galip gelmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...