Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA'dan Galatasaray'a şampiyonlar ligi klibi

UEFA'dan Galatasaray'a şampiyonlar ligi klibi

SPOR Haberleri

UEFA, Galatasaray'ın Devler Ligi'nde C Grubu'nda deplasmanda oynayacağı Astana maçı öncesi sarı-kırmızılıları tanıtan bir klip yayınladı.

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan ve başarılı kaleci Fernando Muslera'nın da açıklamalarının bulunduğu klipte, Galatasaray taraftarına da yer verildi. 'Galatasaray Gururdur', 'Galatasaray Duygudur' ve 'Galatasaray Bağlılıktır' mesajlarının verildiği klipte Selçuk İnan, Galatasaray taraftarının önemli bir güç olduğunu ve onların kendileri için en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurgularken, kaleci Muslera ise taraftarların kazanmaları için hep itici güç olduğunun altını çizdi. İki yıldız ayrıca Atletico Madrid ve Astana maçını da değerlendirdi. Astana maçının zor olacağını vurgulayan yıldız oyuncular, gruptan çıkmak için Astana'yı yenmek zorunda olduklarını dile getirdiler. 
Öte yandan, yayınlanan klipte İstanbul'un sembolü olan yerler de gösterildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...