Sporting'de Paulo Oliveira sakatlandı!

Sporting'de Paulo Oliveira sakatlandı!

SPOR Haberleri

Sporting Lizbon'un milli futbolcusu Oliveira son idmanda sakatlandı ve Beşiktaş maçının kadrosundan çıkarıldı.

İstanbul'da yarın Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Sporting Lizbon savunmasında sıkıntılı günler geçiriyor.
 
Portekiz ekibinin son idmanından gelen sakatlık haberi yeşil-beyazlılarda moralleri bozdu. Ligdeki son Boavista maçında 90 dakika forma giyen, savunmanın belkemiği Paulo Oliveira'nın, geçirdiği sakatlık nedeniyle siyah-beyazlılara karşı forma giyemeyeceği ortaya çıktı. 
 
Portekiz'deki son idmanda sakatlanan 23 yaşındaki stoperin kadrodan çıkarıldığı ve İstanbul'a getirilmediği bildirildi. Portekiz Milli Takımı forması da giyen oyuncunun sağ dizindeki tendonundan ciddi bir sakatlık geçirdiği ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. 
 
Ewerton mecburen kadroya  
 
Defansın ortasında oynayan bir başka isim Brezilyalı Ewerton'dan da bir süre sakatlığı nedeniyle faydalanamayan Sporting'in, stoper mevkisi için zor durumda kaldığı ve teknik direktör Jorge Jesus'un Beşiktaş maçı öncesinde kafasındaki en önemli sorunun bu olduğu ifade edildi. Bu can sıkıcı gelişmenin üzerine bu sezon hiç forma giymeyen ve iyileşme sürecinde olan Ewerton'un her ihtimale karşılık maç kadrosuna alındığı kaydedildi.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...