Podolski böyle özür diledi

Podolski böyle özür diledi

SPOR Haberleri

Lukas Podolski, Borat filmiyle kızdırdığı Astana taraftarıyla yakından ilgilendi, Kazak taraftarların gönlünü almaya çalıştığı bildirildi.

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, bu akşamki Astana maçı öncesinde Kazakların gönlünü kazanmaya çalışıyor. Şampiyonlar Ligi'nde kuraların çekilmesinin ardından tecrübeli futbolcu, Kazakistan'ı küçümsediği ve alaya aldığı yönünde eleştirilen Borat filminin afişini sosyal medya hesabından paylaşmış ve 'Kazakistan'a gitmek için sabırsızlanıyorum" mesajı geçmişti.




Oyuncunun bu tavrı Asya ülkesinde tepkiyle karşılanıp, Poldi'nin Astana Arena'da ıslıklanmasına karar verilmiş, sarı-kırmızılı futbolcu özür dilemesine karşın Kazak futbolseverlerin öfkesi dinmemişti.


Lukas Podolski Astana Arena'da dün yapılan son idmanda farklı bir tutum içine girdi ve idmanı izlemeye gelen taraftarlara çok yakın davrandı. Kendisinden imza isteyen ve birlikte fotoğraf çekilme dileğinde bulunan genç Kazak taraftarların isteğini geri çevirmeyen Podolski, tribüne kadar giderek sıcak ilişki kurduğu gençlerle yakından ilgilendi.


'Podolski'ye hakkını teslim etmeliyiz'


Kazak basını oyuncunun ülkeye geldiğinden bu yana medyaya karşı sıcak davrandığını ve rakip taraftarın isteklerini geri çevirmediğine dikkat çekti. Galatasaraylı futbolcunun böylece kendini affettirmeye ve Kazak taraftarlarının gönlünü almaya çalıştığı yorumu yapıldı, "Genç Astana taraftarlarına gösterdiği saygıdan dolayı Podolski'ye hakkını teslim etmeliyiz" denildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...