Cihat Arslan, "Fenerbahçe maçı daha kolay"

Cihat Arslan, "Fenerbahçe maçı daha kolay"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürerken, Akhisar Belediyespor Teknik Direktör Cihat Arslan güçlü rakibine meydan okudu.

Son antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arslan, futbol açısından Fenerbahçe karşılaşmalarının Gençlerbirliği müsabakalarından daha kolay olduğunu belirterek, "Atmosferi yüksek maçlar bizim için daha güzel ve zevkli geçiyor. Seyircinin çok fazla olması bir şey ifade etmiyor. Güçlü bir rakip karşısında siz de kendinizi göstermek istiyorsunuz. Futbolcu müsabakaya daha rahat konsantre oluyor" diye konuştu.
 
Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında yenilmesine rağmen daha iyi futbol oynadığının altını çizen genç teknik adam, sarı-lacivertli ekibin duran toplar ve bireysel hatalar yüzünden kaybettiğini belirterek, "İlk yenilgisini almış bir takım olarak bu maça daha hırslı hazırlanacaklar. Ayrıca geçen yıl bize iki maçta da mağlup olmaları işimizi zorlaştıracak. Gençlerbirliği galibiyeti bizde psikolojik bir rehavet oluşturdu. Ama bu rahatlık oyunumuza pozitif yansımalı. Çok ciddi hazırlanmamız lazım. Galip gelebiliriz, berabere kalabilir, Allah korusun kaybederiz ama hedefimiz öncelikle karakterli bir oyun sergilemek" dedi.
 
İstikrarı sağlamak adına Gençlebirliği'ni mağlup eden kadroyu korumayı planladığını sözlerine ekleyen Cihat Arslan, sonradan oyuna giren ve başarılı performans sergileyen futbolcuları da gözardı etmeyeceğini ifade etti. "Rakibimiz Fenerbahçe olduğu için oyunumuzda ekstra bir değişiklik olamaz" diyerek savunma yapmayacaklarının sinyalini de veren Arslan, "Bizim felsefemizde rakibe göre plan değiştirme yoktur. Biz kendi futbolumuzu sergilemeye çalışırız. Bu durum, rakibin gücüyle ilgili bazı değişkenlikler gösterebilir ama temel olarak sahaya kazanmak için çıkarız" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...