Avrupa üçüncüsü Tuğba Yayla

/ Kaynak: İHA
Avrupa üçüncüsü Tuğba Yayla

SPOR Haberleri  / İHA

Avusturya'nın Oberwart kentinde yapılan Gençler Avrupa Judo Şampiyonası'nda milli sporcu Tuğba Yayla, 44 kiloda Avrupa üçüncülüğünü elde etti.

Avusturya'nın Oberwart kentinde 41 ülkeden toplam 396 sporcunun katılımıyla düzenlenen Gençler Avrupa Judo Şampiyonası'nda 44 kiloda mücadele eden milli sporcu Tuğba Yayla bronz madalya maçında Macar Szandra Tamasi'yi yenerek Avrupa üçüncüsü oldu.
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, genç sporcuyu kutladı. Genç, “Ordu'da Judo sporu yıllardır sürekli milli takıma sporcu veren ve olimpiyat madalyası kazandıran bir branşımızdır. Ben inanıyorum ki milli sporcumuz Tuğba Yayla da çok çalışarak dünya şampiyonası ve olimpiyatlarda daha büyük başarılar elde edecektir. Sporcularımızın ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde ettikleri başarı bizleri gururlandırmaktadır. Bu başarıların ardından bizim üzerimize düşen görev de sporcularımızın daha uygun şartlarda çalışmalarını yapabilmeleri için gerekli ortamları oluşturmaktadır. Bizlerde il müdürlüğü olarak bu zamana kadar vermiş olduğumuz desteğin daha fazlasını vermeye devam edeceğiz” dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...