THF Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, görevinden istifa etti

/ Kaynak: İHA
THF Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, görevinden istifa etti

SPOR Haberleri  / İHA

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Çapraz, 15 yılı aşkın süredir Türk hentbolunun çeşitli kademelerinde hizmet etmek için çaba gösterdiğini belirterek, Türk hentbolunun marka değerinin artması için profesyonel bir yol izlenmesi ve bunun takım çalışmasıyla yapılması gerektiğini düşünen biri olduğunu söyledi.
THF Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, görevinden istifa etti
Çapraz, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:
“Yaklaşık 10 yıldır yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. 2012 yılında yapılan olağan genel kurul sonrası Bilal Eyüboğlu başkanlığında oluşan yönetimde THF Başkan Yardımcısı olarak görev aldım. Geldiğimiz noktada Türk hentboluna, Bilal Eyüboğlu başkanlığında yer alan yönetim kurulunda aynı düşünce yapısında olmadığımız için katkı koyamayacağımı belirtmek isterim. Hentbolun içinde yer alan kulüplerimiz, antrenörlerimiz, sporcularımız, gözlemcilerimiz, hakemlerimiz gibi unsurların federasyonumuzdan beklentilerini karşılamadığımızı, bunun için olması gereken kolektif ruhu yakalayamadığımızı gördüm. Özellikle hentbol sevdalısı kulüp başkanı, idareci, antrenör, hakem ve gözlemcilerimizin özverileriyle ayakta duran hentbolun marka değerini yükseltmek adına yapılması gerekenleri yerine getiremediğimizi gördüm.”
Federasyonun yönetim kurulu ve alt kurullar tarafından yönetilmek yerine gün geçtikçe bireyselleşen bir anlayışıyla yönetildiğini ve camiadan uzaklaşan bir yapıya büründüğünü ileri süren Çapraz, “Bilgehan Çapraz olarak Türk hentbolunun marka değerinin artması için profesyonel bir yol izlenmesi, bunun takım çalışmasıyla yapılması gerektiğini düşünen birisiyim. Bu düşüncelerimin bu organizasyon yapısı içerisinde sağlanamayacağını belirtir, bugün itibarıyla Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğimden ayrıldığımı belirtmek isterim” dedi.
Yönetim kurulunda üç yıldır birlikte olduğu arkadaşlarına hiçbir kırgınlığı bulunmadığını söyleyen Çapraz, Türk hentbolu için en hayırlısını diledi. Çapraz, bundan sonra da her zaman hentbola hizmet gayreti içinde olacağını kaydetti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...