Şenol Güneş'ten Quaresma isyanı

Şenol Güneş'ten Quaresma isyanı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sporting maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Quaresma konusuna değindi.

Kendisine Quaresma'nın mutsuz olduğu yönünde bir bilgi gelmediğini belirten Güneş, "Ricardo antrenmanlarda mutlu. Neden Serdar Kurtuluş yazılmıyor? O oynamıyor diye üzgün değil mi? Kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum. Bize de yapılmasın. Ramon iyi çalışıyor ama listede ismi yok. İşimize karışarak konuşulmaz. Ricardo ile benim aramda bir sorun yok. Yarın (bugün) kesinlikle sahada olacak. O zaman sorunlar bitti mi?" ifadesini kullandı. Tecrübeli teknik adam, Sporting sınavına ilişkin olarak ise şu değerlendirmeyi yaptı: 


TOSİC'İN GOLÜ DAHA GÜZELDİ
"Rakibimizin gücünü biliyoruz. Avantajlı skor için elimizden geleni yapacağız. İyi niyetli oynar ve çalışırsak, Allah da bize yardım eder. Sol bekte Tosic iyi çalışıyor. Trabzonspor maçında oynamadı, kaybettik. Onun bize derbide attığı ikinci gol, rakibin ilk golünden daha iyiydi. İsmail de iyi çalışıyor. Kimin oynayacağını maçta göreceğiz." 


İKİ FARKLI ÇOBAN YORUMU...
Mesleğini bırakan Deniz Çoban'la ilgili bir soruya Şenol Güneş, "İstifasıyla bir şey değişmez", Sporting'in çalışıtırıcısı Jorge Jesus ise, "Saha içinde doğru karar vermek çok daha önemli" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...