Podolski'nin isyanı

Podolski'nin isyanı

SPOR Haberleri

Oyundan alınmasına sinirlenen ve su şişelerini tekmeleyen Podolski, "Bunun nedenini bana değil, hocaya sorun... Hatta başkana sorun" sözleriyle isyan etti

Kuralar çekildikten sonra sosyal medyadan Kazakistan halkını tiye alan Borat'ın fotoğrafını paylaştığı için taraftarın sürekli ıslıkladığı Podolski 68'de oyundan alınırken çıldırdı. Yedek kulübesinde su şişelerini tekmeleyen Alman yıldız, stat çıkışında içini döktü... "Sürekli oyundan çıkan sen oluyorsun. Bu duruma şaşırıyor musun?" sorusuna imalı şekilde cevap veren Podolski, "Bunun nedenini bana değil hocaya sorun! Hatta gerekirse başkana sorun ama bana sormayın artık" ifadelerini kullandı. 


KONSANTRE OLAMIYORUM
Maç içinde görev yerinin sürekli değişmesine de değinen Alman yıldız, "Sağda başladım, sola geçtim, sonra forvet arkasında oynadım. Pozisyon değişiklikleri yüzünden oyunuma tam konsantre olamıyorum. Şu an iyi oynadığımı söyleyemem" yorumunu yaptı. Poldi, yedek kulübesindeki tepkisi için de "Saha içinde mutlu olursunuz, oyundan çıkınca da doğal olarak mutsuz olursunuz. Bu çok normal" diye ekledi. 


ÇILDIRDI
Kazak taraftarların sürekli ıslıkladığı ve maç içinde aradığı pozisyonları bulamayan Lukas Podolski, 68. dakikada yerini Jose Rodriguez'e bıraktı. Oyundan alınmasına çok sinirlenen tecrübeli futbolcu, kendisine hakim olamadı ve kulübede su şişelerini tekmeledi.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...