Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şifo Mehmet'ten Aziz Yıldırım'a cevap!

/ Kaynak: DHA
Şifo Mehmet'ten Aziz Yıldırım'a cevap!

SPOR Haberleri  / DHA

Mehmet Özdilek, bu sabah Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kayserispor'a karşı kazanmak için sahada olacaklarını söyleyen Özdilek, Akhisar maçında istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Özdilek; "İki pozitif maç oynadık; Bursaspor ve Beşiktaş maçı çok olumluydu bizim için. Bu iki maçın ardından Akhisar maçı bizim için beklenmedik bir sonuç oldu. Hem oyun olarak hem skor olarak. Oradan en azından bir puanla dönebilirdik. Hatalar var, bu hatalar üzerine çalışıyoruz. Geliştirmeye çalışıyoruz eksikliklerimizi ama konsantrasyonu hiç bir zaman kaybetmememiz gerekiyor. Oyunu dakika kaç olursa olsun bırakmamalıyız" dedi. Maçın iki takım için de önemine değinen Mehmet Özdilek; "Rakip ve bizim için ligdeki konumlarımız açısından çok önemli bir maç olacak ama biz kazanmak için sahada ne gerekiyorsa onu yapacağız. Kazanmamız halinde 4-5 sıra yukarı çıkabileceğimiz bir maç oynayacağız." diyerek takımı olan inancının tam olduğunu kaydetti.


Futbolcularının maçla ilgili akıllarında "acaba" tereddüdünün olmadığını söyleyen teknik adam milli maç arasına kazanarak moralle girmenin önemli olduğuna değindi.
Akhisar maçının ardından gerek darbeye bağlı gerekse soğuk algınlığı nedeniyle eksik çalıştıklarını söyleyen teknik adam, sakat oyuncular hakkında da bilgi verdi. Mehmet Özdilek, Djalma'nın üst adalede bir yırtık meydana geldiğini ve hafta sonu Halil İbrahim ile Djalma'dan  faydalanamayacaklarını iletti. Ayrıca Ferhat Görgülü'nün de bir sakatlığı olduğuna değinen Özdilek, El Kabir'in grip olduğunu ancak çalışmalara başladığını ve hafta sonu takımdaki yerini alabileceğini söyledi.  
Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamalarla gündeme damga vuran ve hakemliği bıraktığını açıklayan Deniz Çoban ile ilgili de konuşan Özdilek; "Deniz Çoban'ın bir hata ile böyle bir karar almasını doğru bulmuyorum. Şu bir gerçek, hakemlerin bu sezon 6 haftalık süreçte formları iç açıcı değil. Bir form düşüklüğü olduğunu kabul etmemiz gerekir. Hepimiz baskı altındayız, oyuncular, teknik adamlar, yönetimler, federasyon, hakemler... Ama bu baskıyı kaldırabilmeliyiz." dedi.
 
Ertuğrul Sağlam...
 
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın maç içinde gözyaşlarına hakim olamaması hakkında gelen bir soruya ise Özdilek şu şekilde yanıt verdi:
"Ertuğrul Hoca, yaşadığı duygu yoğunluğunun patlamasıydı. Ertuğrul Hoca ile Bursaspor'un arasındaki bağı çok farklı. Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'u 5. büyük yapan hocadır. Futbolda ''vefa'' yoktur ama bizler teknik adamlar olarak güçlü olmalıyız. Ben şahsım adına yedek kulübesinde böyle bir fotoğraf vermeyi doğru bulmuyorum. "
 
Aziz Yıldırım'a cevap...
 
Beşiktaş ile oynadıkları maçın ardından Şenol Güneş ve Aziz Yıldırım'ın çağ dışı futbol oynadıkları yönündeki eleştirilere katılmadığını kaydeden Özdilek; "Anadolu'da işler kolay olmuyor. Yoğun bir emek harcıyoruz. Eşit bütçeler yok, bütçeler arasındaki uçurum çok fazla. Maça bakıldığında da ilk yarıda Beşiktaş'ın pozisyonu yok. İkinci yarıda da bir baskı yedik bunu kabul ediyoruz ama hiç bir şekilde zaman geçirmeye yönelik bir girişimimiz olmadı. Böyle şeylere girmeyi doğru bulmuyorum. Zaman zaman istediklerini yansıtamayabilirsiniz sahada ama bu büyük takımlar için de geçerli. Onlar da aynı sıkıntıları yaşayabiliyorlar. Anadolu takımlarının elindeki kısıtlı imkanlarla en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyleyebilirim dedi.
Son olarak milli takıma dair de açıklamalarda bulunan Özdilek, "İki final maçı oynayacağız. Önce ilkini odaklanmak gerek. Çünkü o daha belirleyici bir maç olabilir. Ama ben Milli Takımın Play Off  oynayacağını ve %80 ihtimalle de turnuvaya katılacağımıza inanıyorum" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...