Diego isyan etti: yedek kalmak istemiyorum

Diego isyan etti: yedek kalmak istemiyorum

SPOR Haberleri

Pereira otelde kadroyu açıkladığında 11'de olmadığını gören Diego "Yüzde yüz hazırım. Yedek kalmak istemiyorum" diye isyan etti.

Maça saatler kala takımın kaldığı otelde kısa süreli bir Diego gerilimi yaşandı. Teknik direktör Vitor Pereira, takımla otelde son yaptığı toplantıda kadroyu açıkladı. 11'de olmadığını gören Diego, Pereira'nın yanına giderek "Neden ben oynamıyorum?" diye sordu. Pereira, "Rakip baskılı başlayacak, orta alanı daha kalabalık tutmam gerekiyor. Senden ikinci yarıda faydalanacağım" yanıtını verdi. Bu açıklamaya rağmen tatmin olmayan Diego, "Ben yüzde 100 hazırım. Yedek kalmak istemiyorum" ifadesini kullandı. "Bu bir süreç, herkes yedek kalabilir. Senden her zaman faydalanacağım" diyen Pereira, ikinci yarıda Brezilyalı yıldızı sahaya sürüp Diego'nun gönlünü aldı. 


DOSTLUK RÜZGARLARI 
Maçtan önce Fenerbahçe taraftarları teknik direktör Vitor Pereira ile selfie çektirdi... Celticli taraftarlar da Portekizli hocaya sevgi gösterisinde bulundu. Karşılaşmanın ardından ise iki takım futbolcuları forma değiştirdi.
Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...