Gencer: "Ersun Yanal'ı düşünmüyoruz"

/ Kaynak: DHA
Gencer: "Ersun Yanal'ı düşünmüyoruz"

SPOR Haberleri  / DHA

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Kasımpaşa mücadelesi öncesinde konuştu.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Kasımpaşa maçı bizim artık tekrar atağa geçme, çıkış yapma maçımız olmalı. Kasımpaşa maçı, teknik heyet, takım ve herkesin üç puanı hedeflediği maç. Üç puan alacağımıza inanıyoruz" dedi.
 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, pazar günü sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takım antrenör Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanda maçın taktik çalışmasını yaptı. Antrenmanı Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer de izledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gencer, Kasımpaşa maçı ile başlayan süreçte Bursaspor ve Beşiktaş karşılaşmalarından, takımın üç maç üst üste galibiyet elde etmesi halinde futbolcuların ekstra pirim kazanacağını söyledi. Lige iyi başlangıç yaparak ilk 6 haftayı 10 puanla tamamladıklarını vurgulayan Gencer, ikinci 6 haftalık dönemde de 12 puan kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Beraberlikle sonuçlanan Sivasspor maçının geride kaldığını anlatan Gencer, 'Kasımpaşa maçı bizim artık tekrar atağa geçme çıkış yapma maçımız olmalı. Kasımpaşa maçı, teknik heyet, takım ve herkesin üç puanı hedeflediği maç. Üç puan alacağımıza inanıyoruz' dedi.
 
YANAL'I DÜŞÜNMÜYORUZ
 
Antalyaspor'da Ersun Yanal'ın teknik direktörlük görevine getirileceği yönünde söylemlere de tepki gösteren Gencer, Yanal ile sürekli görüştüklerini anlattı. Ersun Yanal'ın antrenör Yusuf Şimşek'in futbolculuk döneminde teknik direktörlüğünü yaptığını hatırlatan Gencer, "Ersun Yanal'ın şu an görevi var. Bu görevi bırakacağını düşünmüyoruz. Ayrıca biz de düşünmüyoruz. Biz hocamızla üç yıl mukavele yaptık. Son iki maçta mağlubiyet ve beraberlik alınmasına rağmen yönetim kurulu, şahsımda ve Antalyaspor camiasında gündeme gelmemiş konu. Nedense sosyal medyada takımımın huzurunu kaçırmak isteyenler, bazı rahatsızlık oluşturup takımın başarısız olmasını isteyenler mi var? Nereden çıkarılmış söylemler. Bizim öyle bir düşüncemiz dahi yok" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...