Galatasaray yara sarmak istiyor

/ Kaynak: AA
Galatasaray yara sarmak istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Sarı-kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın Medipol Başakşehir'e konuk olacak.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında  yarın deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.
 
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Astana deplasmanında beklenmedik 2 puan  kaybeden sarı-kırmızılılar, gözünü lige çevirdi. Astana karşısında alınan  beraberliğin ardından Galatasaray'da tek hedef Medipol Başakşehir maçını  kazanarak, moral bulmak.
 
"Devler Ligi"ndeki kötü performansının aksine ligde son 4 maçı  kaybetmeyen, 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak zirve yarışına ortak olan "Cim  Bom", Medipol Başakşehir maçını da kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.
 
Kaptan Selçuk İnan'ın aldığı 2 maçlık ceza sona ererken, sakatlıkları  bulunan Burak Yılmaz ile Hamit Altıntop ise Medipol Başakşehir karşısında forma  giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı tamamen geçen ancak Gaziantepspor ve  Astana maçlarında süre bulamayan Aurelien Chedjou'nun ise yarınki mücadelede ilk  11'deki yerini alması bekleniyor.
 
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Serkan Tokat yönetecek. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...